XTİCARET AFFİLİATE SATIŞ ORTAKLIĞI SİSTEMİ

Yazar: Unknown Tarih: 10:54 Kategori: , , , , , , Yorum: Yorum Yap

XTİCARET AFFİLİATE SATIŞ ORTAKLIĞI SİSTEMİYLE EVDE İNTERNETTEN ÇALIŞARAK YÜKSEK KAZANÇ VE EK GELİR ELDE ETME...

 XTİCARET SATIŞ ORTAKLIĞI

XTicaret Affiliate Satış Ortaklığı Üyeliği:

XTicaret bilgisayar yazılımları, e-kitaplar, fiziksel ürünler gibi günlük hayatta ve dijital ortamlarda kullanılabilecek faydalı ürünlerin satış ve pazarlamalarının yapıldığı ülkemizdeki ilk ve tek satış ortaklığı sistemi olan internet platformudur. Ürünlerini internetten satmak isteyen ürün sahiplerine ve affiliate yani satış ortaklarına hizmet vermektedir.

XTicaret affiliate üyesi olduğunuzda, ürün portföyünde var olan bütün ürünlere satış ortağı olup internetin tüm nimetlerinden faydalanarak bu ürünlerin reklamını ve satışını yapmaya hemen başlayarak yüksek kazanç elde edebilirsiniz. Böylece sizin yapmış olduğunuz reklamlardan gerçekleşecek olan her bir satıştan %30 - %75 arası kar payı komisyon alabilirsiniz. Kazanılacak komisyonlar ürün sahipleri tarafından belirlenmektedir ve ödemeler XTicaret güvencesi altındadır.
Satış ortaklığı affiliate ve XTicaret hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.


Bu satış ortaklığı affiliate sistemine üye olduğunuzda, satış grafiği yükselen, en çok rağbet gören veya sisteme yeni eklenen ürünleri sisler için özel olarak hazırlanan XTicaret kontrol paneli listelerinizde görebilir ve bu şekilde kendinize ait ürün grupları oluşturarak kısa zamanda internetten yüksek kazanç veya ek gelir hedeflerinize kolayca ulaşabilirsiniz.

XTicaret satış ortaklığı sistemine dilerseniz ürün sahibi olarakta kayıt olabilirsiniz. Karar sizin ister ürün sahibi olun isterseniz affiliate satış ortağı. XTicaret üyeliğiniz vasıtası ile binlerce satış ortağının internetin sınırsız dünyasında birçok sitelerde, sosyal medyada, forumlarda, bloglarda vs reklamlarınızı yaparak ürünlerinizi satmalarını  sağlayabilirsiniz. En önemliside reklam, pazarlama personel gibi ekstra masraflar yapmadan ve daha az zaman harcayarak yüksek satış hedeflerinize kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Satış ortaklığı affiliate sistemine üyelik işleminizin hemen ardından dilediğiniz kategorilerden dilediğiniz ürünleri seçerek reklam ve satış yapmaya başlayabilirsiniz.


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Forex'de Eğitim Seferberliği Başlıyor. Kayıt Şartı Yok.